Afhalen aan de balie

Onze apotheken bieden verschillende mogelijkheden om u uw medicatie te verstrekken. Zo kunt u uw medicijnen afhalen aan de balie, u kunt kiezen voor bezorgen bij u thuis en u kunt gebruikmaken van de medicijnautomaat. Kijk hier voor de openingstijden van de apotheken.

"Bij de samenwerkende apotheken kunt u kiezen of u uw medicatie af wilt halen aan de balie. U kunt ook kiezen voor de medicijnautomaat of thuisbezorging. Buiten de openingstijden is de dienstapotheek geopend. 24/7 medicijnen dus!"

Komt u het liefst naar de apotheek en wilt u iets in alle discretie bespreken? Dat kan! Geef dat dan direct aan. Wij beschikken over een spreekkamer.

Helaas, tijdens de coronacrisis kunnen wij deze service niet bieden in verband met uw en onze veiligheid. Een belafspraak is dan een prima alternatief.

Een andere maatregel in de apotheek is dat we momenteel slechts een beperkt aantal mensen toe kunnen laten in de apotheek. Bij de entree van de apotheek leest u hoeveel mensen er tegelijkertijd naar binnen mogen. Excuses voor de overlast.

Benieuwd naar de openingstijden van uw apotheek?

Selecteer eerst uw apotheek.
beckers
Groesbeekseweg 118b
Nijmegen
Benraad
Hoofdstraat 25
Terborg
De Duffelt
Prinsbernhardstraat 5
Millingen a/d Rijn
Apotheek Lindenholt
Horstacker 1644a
Nijmegen
Nijmegen-oost
Berg en Dalseweg 63
Nijmegen
pegasus
Dommer van Poldersveldtweg 27a
Nijmegen
Ulft
Pastoor Vernooijstraat 8
Ulft

Openingstijden

Icon