Met de handige MedGemak-app uw apotheek 24/7 bij de hand

Staat u ingeschreven bij één van de aangesloten apotheken van 24-7medicijnen.nl? Dan kunt u vanaf nu gebruikmaken van de MedGemak-app. Met deze apotheek-app kunt u 24/7 uw medicatie bestellen, u heeft 24/7 inzicht in uw medicijngebruik en u kunt zelfs een inneemwekker instellen. Download ‘m nu op uw telefoon.

Wat is de MedGemak-app?

De MedGemak-app is een aanvulling op MijnGezondheid.net. Hiermee helpen we u uw gezondheidszaken zo goed mogelijk te regelen.

Aanmelden?

Dat kan nadat u zich heeft aangemeld voor het veilige patiëntenportaal MijnGezondheid.net. U koppelt de MedGemak-app eenmalig aan uw MijnGezondheid.net-account. Vervolgens logt u in met een 5-cijferige code. Deze methode waarborgt de hoogste privacy-eisen en wet- en regelgeving.

Handig

Vanaf nu bestelt u uw herhaalmedicatie voortaan gemakkelijk online via uw smartphone. Scheelt u weer tijd! Met de app kunt u:

  • uw medische dossier inzien en uw persoonlijke gegevens wijzigen;
  • recepten aanvragen;
  • herhaalmedicatie aanvragen;
  • een bericht sturen;
  • vragen stellen aan uw apotheker;

Aanmelden? Kies eerst uw apotheek.En ga dan naar de knop ‘Inloggen’ boven aan de webpagina van uw apotheek. Klik vervolgens op de knop ‘Wilt u gebruikmaken van de MedGemak-app?’

Vragen? Raadpleeg uw apotheek.

Icon