Paracetamol bij onze apotheken? Wij gaan voor veilig

De veiligheid van paracetamol zou in het geding zijn. De samenwerkende apotheken van 24-7medicijnen.nl halen de producten direct uit het schap. Bij ons vindt u andere merken paracetamol die u zonder zorgen kunt gebruiken.

De media koppen er deze ochtend over: de veiligheid van paracetamol zou in het geding zijn. De publicaties van NRC en Zembla leggen een verband tussen de productie van paracetamol en de aanwezigheid van een kankerverwekkend middel. De autoriteit die geneesmiddelen beoordeelt, bestrijdt dit. Het zou gaan om paracetamol van Apotex en Aurobindo. Of de berichtgeving nu wel of niet gegrond is: de samenwerkende apotheken van 24-7medicijnen.nl nemen het zekere voor het onzekere. Wij halen de producten direct uit het schap. Uw veiligheid staat bij ons voorop!

Ons advies aan u

Heeft u paracetamol in huis van Apotex of Aurobindo? Oordeelt u dan zelf of u de lijn van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen volgt. Bij onze apotheken vindt u andere merken paracetamol die u zonder zorgen kunt gebruiken

Icon