Lokale samenwerking in uw voordeel

De beste persoonlijke zorg voor u. Daar staan de zorgverleners in uw regio voor. Uw huisarts, de thuiszorg, uw apotheek en andere zorgpartners zijn nauw met elkaar verbonden. De apotheken die onderling samenwerken onder de naam 24-7medicijnen.nl, investeren in deze lokale samenwerkingsrelaties met andere zorgverleners. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn, dat we alleen dán de beste medische zorg aan u kunnen verlenen.

De vier grote voordelen voor u


 1. De beste behandeling
 2. Bij 24-7medicijnen.nl heeft uw apotheek regelmatig ‘farmacotherapeutisch’ overleg met uw huisarts. Wat dat is? Dergelijke besprekingen zijn erop gericht om steeds nieuwe medische inzichten en richtlijnen af te spreken waarmee uw behandeling uiteindelijk het beste effect heeft. Er is dagelijks afstemming tussen uw huisarts, uw apotheek en de thuiszorgorganisatie.

 3. Persoonlijk en veilig
 4. De zorgpartners in uw regio kennen elkaar en zij kennen u. En dat staat voor de meest persoonlijke en veilige medicijnzorg.

 5. Dichtbij en 24/7
 6. Uw samenwerkende apotheek is altijd dichtbij. U haalt uw geneesmiddelen af aan de balie of u maakt gebruik van de medicijnautomaat, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Spoedbestellingen? Die krijgt u nog dezelfde dag en herhaalmedicijnen ontvangt u de volgende dag. De 24-uursservice krijgt u omdat de apotheken van 24-7medicijnen mede-eigenaar zijn van een dienstapotheek. Uw spoedzorg is dus altijd geregeld.

 7. Alles geregeld
 8. Voor incontinentie-, stoma-, diabetes- en in sommige gevallen ook wondzorg sluit uw zorgverzekeraar contracten met landelijke leveranciers. Omdat dat goedkoper is. Vraag ons welke hulpmiddelen u bij ons in de apotheek kunt afhalen en welke materialen u elders moet halen. Ook daarvoor hebben wij samenwerkingsafspraken gemaakt.

Kies voor lokaal, mét onze online diensten!
Samenwerkingsverbanden in uw regio

Apotheek Lindenholt
Apotheek Nijmegen-Oost
Apotheek Pegasus
 • Gevestigd in gezondheidscentrum Pegasus huisartsenen apotheek.
 • Werkt nauw samen met huisartsenpraktijk Berg en Dal en huisartsenpraktijk Milbergen.
Apotheek Beckers
 • Werkt nauw samen met alle huisartsen in de buurt.

Apotheek De Duffelt
 • Werkt nauw samen met huisartsenpraktijk Milbergen.
Apotheek Benraad
 • Gelegen in het centrum van Terborg.

 • Werkt nauw samen met alle huisartsen in de Oude IJsselstreek.

Apotheek Ulft
 • Gelegen in het centrum van Ulft, naast huisartsencentrum Ulft.

 • Werkt nauw samen met alle andere huisartsen in Gendringen en Ulft.

Icon